Nu söker vi en ny mötesbokare, är det du?

Om Auktoritet Inkasso
Vi har funnits sedan 2006 och ingick fram till 2016 i en bankkoncern men är numera ett självständigt bolag som drivs av stark entreprenörsanda. Vi erbjuder tjänster som täcker in hela kedjan från fakturaservice till inkasso och efterbevakning.

Vårt mål är att erbjuda våra kunder personlig handläggning genom hela processen, och våra olika professioner inom organisationen arbetar tätt med målet att leverera mervärde genom snabb service av hög kvalité. Nu söker vi en ny medlem till vårt team, är det du?

Om tjänsten som mötesbokare
Hos oss är personligheten minst lika viktig som tidigare erfarenhet. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har ett starkt kundfokus och som inte räds för att driva arbete och utveckling framåt.

Det är meriterande men inte ett krav att du har tidigare erfarenhet från försäljning och vi tror att du är van att ha kundkontakt och agera uppsökande för att skapa kontakt med nya människor. Du är van att arbeta med dator och ser snarare lösningar än problem.

Tycker du att din profil passar in? Vi ser fram emot att träffas (fysiskt eller via webbmöte) och höra mer om vem du är och vart du är på väg.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Österhaninge, Stockholm.
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till info@inkasso.se.

 


 

Auktoritet Inkasso AB växer och nu söker vi fler inkassohandläggare, ekonomiassistenter och säljare.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har ett intresse att arbeta med ekonomi, inkasso och försäljning.
Du har både erfarenhet från branschen, samt är nyfiken på att påbörja karriären inom affärsområdet inkassoverksamhet.

Vem är du?
Som person är du positiv, lyhörd och noggrann. Du arbetar på ett strukturerat sätt samt har en prestigelös inställning. För att lyckas är du intresserad av att lära dig nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter. Du vill alltid göra ett bra arbete och bidra till en god stämning bland dina kollegor.

Skicka din ansökan och CV till urban.kemna@inkasso.se
(Ansökan ska innehålla ett personligt brev och ditt CV ska innehålla namn och kontaktuppgifter)

 

Vi väntar på din ansökan
Urban Kemna – VD